tiistai 30. huhtikuuta 2024

Pihapiirimessut ja kukkiva vappu!


 Lauantaina kävin Lahden Pihapiirimessuilla, jotka sananmukaisesti olivat oikeat kevätmessut, sillä sisältö oli mitä keväisin ja kukkarunsautta nähtävillä yllin kyllin! Pidän Pihapiirimessuista, sillä ne ovat sopivan kokoiset, löytyy puutarhaharrastajille runsaasti katseltavaa ja halutessaan myös osteltavaa. Taimimyyjiä oli kivasti paikalla ja tunnelma mukavan välitöntä ja iloista! Alla muutama kuva messuilta:
Tänä vuonna messuilla pääsi nauttimaan myös ihanista musiikkiesityksistä; musiikki soi sekä kevätniityllä että morsiuspukukavalkadin säestyksenä. Myös kukkakauppojen juhlakattaukset ja vappuilottelut olivat näkyvästi esillä!Omat ostokset olivat varsin maltilliset. Muutama taimi, daaliat kolme kympillä -tarjouksesta, nippu työhanskoja ja perinteiset liljansipulit.
Tuttujen tapaaminen ilahdutti erityisesti! Versoja vaahteramäeltä -blogin Riina, Päivänpesän elämää -blogin Katja ja Vaalean vihreää -blogin Hanna olivat messuilla kukin työn touhussa, mutta pieni juttutuokio jokaisen kanssa teki messupäivästä astetta merkityksellisemmän. Tämä blogimaailma on ainutlaatuinen yhteyden rakentaja, vaikka emme muuten tunne toisiamme, on kuin tapaisi vanhoja tuttuja! Messuviikonloppu oli säänkin puolesta upean keväinen! Puutarha heräsi uudelleen ja jo ennen takatalvea kukassa olleet krookukset selvisivät hienosti lumikuormastaan ja jatkoivat siitä mihin kevät oli hetkeksi pysähtynyt.


Pickwick
Vanguard
Huhtikuun kukkakimppukin oli jäänyt tekemättä. Alkukuusta oli miehen syntymäpäivä ja kukkia oli talon täydeltä. Kevätmessuilla oli ihania ammattilaisten tekemiä kimppuja esillä. Mutta vapun ja alkaneen kevään kunniaksi poimin omalta pihalta kimppuun kaikkia suloisia kevään ensimmäisiä kukkijoita ja tämä kimppu toimikoon huhtikuun sekä vapun kukkakimppuna!Hyvää vappua ja aurinkoista alkavaa toukokuuta!


12 kommenttia:

 1. Voi miten suloisen kauniita kuvia sekä messuilta että omista kukistasi. Hyvää vapun jatkoa Sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt meitä sää suosii ja kukkaset kukoistavat!

   Poista
 2. Ihana huhtikuun kimppu! Tänä keväänä en ole messuille kerennyt, kiva nähdä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään ensimmäiset kukkijat ovat aina sykähdyttäviä! Tosi vähän tuli kuvia messuilta otettua, kun itsekin vain nautti katselemisesta.

   Poista
 3. Lahden messut ovat tosiaan parhaat ja hienolta näyttävät kaikki esillepanot siellä!
  Ihanat kukkaset, onneksi selvisivät takatalvesta. Suloinen kimppu. Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Pihapiirimessut ovat niin kompaktin kokoiset ja aika vähän turhaa krääsää. Messuille mahtuu toki monenlaista kaupantekijää ja esittelijöitä, joten taimipäivillä on sitten puutarhaväen todelliset messut. Mutta oli kiva katsella, kun ihmiset nauttivat keväästä!

   Poista
 4. Oli kiva nähdä, vaikka itsellä olikin siinä vähän hulinaa. Suloinen kevätkimppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapaamiset piristävät aina, vaikkakin hetkeksi! Keväällä löytyy pientä ja suloista, syksyä kohden kimppujen koko vain kasvaa! :D

   Poista
 5. Kivat messutuliaiset ja ihanat krookusmättäät puutarhassasi. Tuo pieni kevätkimppu on hirmuisen söpö. Ihanaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapun tienoo toi meille hetkeksi keväiset tunnelmat. Nyt taidetaan taas palata säiden puolesta "arkeen".

   Poista
 6. Kivan kukkaiset messut!
  Ja ihana pikkukimppu kevätkukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla oli oikein keväistä ja värikästä!

   Poista