tiistai 11. tammikuuta 2022

Kuusi kuvaa kesästä -Haaste

 Kesä on kovin kaukana, katsoo sitten eteen- tai taaksepäin. Nopeimmat ovat jo päässeet suunnitelmissaan tulevan kesän kukkaloistoon, mutta minä elän vielä menneessä. Tartuin viime vuoden puolella saamaani haasteeseen Kuusi kuvaa kesästä. Haasteen on aikoinaan laittanut liikkeelle Pirjo Tuplasti terapiaa -blogista, nyt sen minulle heitti Saraheinä Saran mökissä ja puutarhassa -blogista. Kiitos!

Miksipä ei, palataan kesän 2021 kuviin ja muistoihin, onhan se niin ihana vuodenaika! Kuusi kuvaa on vaan niin vaikea valita, kun uppoutuu kokonaiseen kesään!


 Alkukesän valo ja jokaisen uuden kukkasen ihailu - talvi ja kevät voitettu, kesä voi alkaa!

 


 
Kauan odotetut!

 


 Kukkien määrällä ei ole kattoa! Jotkut saavat lisäksi vapauden kasvaa ihan missä vaan huvittaa!Kesäsade - tai sateen jälkeen... viime kesänäkin toisinaan kauan kaivattu sääilmiö!


 Aistit avoinna, kesällä saa nauttia!

 

 Loppukesän kukkajuhlat jatkuivat yötä päivää, jopa viikkoja!

 

Haaste on kiertänyt jo syksystä lähtien, mutta nythän on vielä hyvää aikaa palautella mieliin mennyttä kesää. Ota siis tästä haaste ja heittäydy kesätunnelmiin!

13 kommenttia:

 1. Kiva, että jaoit nämä kesäiset kuvat, miten voikaan olla ihana vehreys ja kukkaloisto. Kyllä tässä onneksi edetään kesää kohti, ainakin valon määrä lisääntyy, kun allakasta tietoja katsoo. Kolmen kuukauden päästä tunnelmat ovat jo aika lailla toiset. Hyviä talvisia päiviä sinulle joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vaiheessa vielä itsestä kesä tuntuu olevan kovin kaukana, mutta tottahan se on, että kolme kuukautta kohti valoa menee yllättävän nopeaan! Talven iloa sinnekin!

   Poista
 2. Oijoijoi, miten huikea on tuo viimeinen kuva! Liljan ja kärhön sävyt sopivat ihanasti yhteen ja kärhössä on vielä mielettömän paljon kukkiakin. Kauniita ovat toki muutkin kuvat; hehkuvia, vahvoja värejä ja yltäkylläisesti kukkia. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kuvat toivat piristystä! Onhan tämä kontrasti valkoisten pakkashankien ja kesän hurjimman kukkaloiston välillä mieletön! Jatketaan siis kohti näitä värikylläisiä aikoja!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Viime keaässä on paljon muisteltavaa.

  VastaaPoista
 4. Mahtavat kuvat kesän kukkijoista.

  VastaaPoista
 5. Ai että miten ihanaa, tuota kohti!

  VastaaPoista