lauantai 30. maaliskuuta 2024

Hyvää Pääsiäistä!

Aurinkoista pääsiäisen aikaa!

Viime viikonloppuna puuhastelin puutarhahuoneessa valmistelemassa pääisäisen asetelmia ja kimppuja. Viileät säät ovat pitäneet kukkaset hyvinä ja vieläkin ne ovat varsin nuppuisia. Nyt aurinko paistaa ihanasti sekä ulkona että sisään kesähuoneemme ikkunoista ja lämmittää  ihanasti! Eiköhän helmihyasintit ja perunanarsissit pian ala avautua...!

Luntahan pihapiirissä vielä on reippaasti! Mutta kun oikein kumartelee ja tarkkaan katsoo, niin kyllä tuolla penkeissä on jo runsaasti piippoja ilmaantunut. Oi että tämä kevään tulo on hykerryttävän ihanaa!Oikein ihanaa pääsiäistä sinullekin!

12 kommenttia:

 1. Ihanan kaunista ja niin kauniita asetelmia olet tehnyt. Lupaavalta näyttää, kun on kukkapenkkejä jo vapaana lumesta; äkkiä ne kevätkukat sieltä nousevat ja maata tulee lisää esiin.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, lumi peitti taas kaiken alleen! Ei voi kuin odotella... Mukavaa huhtikuuta!

   Poista
 2. Olet tehnyt todella suloisia asetelmia kesähuonetta kaunistamaan. Kiva yleiskuva tähän aikaan vuodesta kesähuoneessa suuntaan, ihan kun näkisi alueen uudesta näkökulmasta. Kiva, että piippoja on jo nousemassa. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli pakko siirtää asetelmat sisätiloihin, kun lupaa niin kovia yöpakkasia ja kesähuoneessa ei ole lämmitystä. Lumen alle katosivat myös kaikki piipot! Hyvää huhtikuun jatkoa!

   Poista
 3. Kauniita asetelmia ja kuvia.
  Hyvää pääsiäisen aikaa myös sinulle. 🐥🐣🐥

  VastaaPoista
 4. Puutarhahuoneesi on aivan ihastuttava paikka kauniine koristeineen. Olet tosi taitava tekemään kukka-asetelmia. Pälvitilannekin näyttää aika positiiviselta. Piankos ne laajenevat tehden piippojen nousulle tilaa.
  Hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, puutarhahuone on minun puuhastelupaikkani! Piipot jäivät paksun lumikerroksen alle ja joudutaan taas hetki odottelemaan...! Hyvää alkanutta huhtikuuta!

   Poista
 5. Kauniit asetelmat! Hyvää pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista