lauantai 11. huhtikuuta 2020

Pääsiäistervehdys!
 

Pääsiäiseen on täällä virittäydytty vähän haikein mielin; osa lähimmäisistä ulottumattomissa, vanhemmat Lappeenrannassa, kaksi lapsista Uudellamaalla. Kyläilyt unohdettu. Ei oikein ole tehnyt mieli koristella kotia ja leipoa ja herkutella...
Olin kiirastorstaina hakemassa muutamaa kukkasta, kun Honkkarissa juuri toivat monta rullakollista tete-narsisseja ja orvokkiamppeleita pihalle. Ilo löytyi hetkeksi ja aurinkoinen pitkäperjantai sai minut koristelemaan puutarhahuoneen ilmeen uudeksi. 

Hyvää Pääsiäisen jatkoa kaikille!46 kommenttia:

 1. Tutulta kuulostaa. Minulle kävi samoin, eli kohdalle sattuvat kauniit sipulikukat muuttivat mielen ja laitoin iloa pääsiäiseksi itsellekin. Kauniit kuvat. Hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus osuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan:)Mukavaa pääasiäistä!

   Poista
 2. Olet koristellut kauniista pääsiäistästi. Ilo silmälle. Kiitos samoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoinen sää houkutti jo puutarhahuoneen sisälle:)

   Poista
 3. Hyvä, että rullakollinen iloa löytyi! Tämä nyt on tällainen pääsiäinen, jospa otatte sitten kaiken takaisin vaikka kesällä. Itse kuulun niihin, joita ei yhtään haittaa, ettei tapaa ketään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läheisten kaipaamisen huomaa tällaisena erikoisena hetkenä, muutoin saattaa helposti mennä kuukausi ilman jonkun läheisen tapaamista. Mutta pääasia kun tietää, että kaikilla asiat ovat hyvin ja yhteydet pelaavat.

   Poista
 4. Rullakollinen pääsiäiskukkia sattui sitten aivan oikealla hetkellä eteesi! Minä olen pysytellyt koko epidemian ajan kotosalla lasten kanssa, joten ei ole edes ollut mahdollisuutta törmätä pääsiäiskukkiin. En ole myöskään viitsinyt isäntää juoksuttaa kukkien takia, joten pärjätään tämä vuosi ilman ja ihmetellään lumisadetta ikkunoista. Pikku hiljaa alkaa tuntua se, ettei tapaa ketään, mutta onneksi videopuheluita ei ole kielletty. Hyvää pääsiäistä joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli positiivinen törmäys! Eikä tarvinnut mennä kauppaan sisälle lainkaan! Tänä aamuna tosin sydän hypähti kurkkuun, kun mittari näytti miinus viittä, eikä kasvarissa ole mitään lämmitystä! Mutta pian heräsivät kohmeiset kukkaset uuteen päivään. Aika hiljaista on ympärillä, ja tässä oppii oman työnsäkin kautta aivan uusia digitaitoja:)

   Poista
 5. Ihanat kuvat! Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä♥️

  VastaaPoista
 6. Voi miten viehättäviä kuvia. Hyvää pääsiäisen jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kyllä on kauniita kukkia!
  Suloista pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Susanna, samoin sinulle hyvää pääsiäistä!

   Poista
 8. Rullakollinen pääsiäiskukkia on juuri sopiva määrä tuomaan kevätmieltä. Olet koristellut kasvihuoneesi kauniisti.
  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein henkäisin, kun olin astumaisillani sisään Honkkariin ja ovella tulikin tetenarskut vastaan:) En ollut suunnitellut ostavani kuin pikkuisen pääsiäistunnelmaa, mutta orvokit saivat minut sekaisin:)Mukavaa pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 9. Kaunista! Minäkin hankin tetejä, mutta orvokit jäivät vielä kauppaan. Mukavaa pääsiäisen jatkoa, Sirkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit saivatkin oikean shokkialun, kun viime yönä mittari painui reilusti pakkaselle. Mietin, miten mahtoivat selviytyä kaupan pihalla, jos jäivät ulos... Hyvää pääsiäistä teillekin!

   Poista
 10. Hyvin sattui kukat näköselle. Ne ilahduttavat tänä vuonna paljon. Meillä oli tänään etätapaaminen yhden sukulaisjoukon kanssa, mutta suvun vanhimmille sellaiset etätapaamiset ovat melkein mahdottomia, kun ei ole laitteita tai huono kuulo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, omat vanhemmat eivät osaa tai uskalla somettaa, silloin puhelin on ainoa yhteydenpitoväline - onneksi sentään se. Nuoret taas taitavat sellaisetkin yhteydenpidot, joiden kanssa minullakin on harjoittelemista:D

   Poista
 11. Ihania pääsiäistunnelmia teillä kaikesta huolimatta.
  Onhan tämä pääsiäinen aika outo, kun rakkaita ei pysty tapaamaan. Onneksi voi kuitenkin soitella ja viestitellä. Se helpottaa edes vähän.
  Oikein hyvää pääsiäisen jatkoa kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimet toimivat hyvänä yhteydenpitovälineenä, kaikki kun ymmärtävät, miksi tässä tilanteessa nyt ollaan:) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 12. Beautiful spring flowers !
  Happy Easter !

  VastaaPoista
 13. Loihrit kasvarihin ihanan pääsiäästunnelman ja orvokit on vahava vinkki kesästä. Hyvää pääsiäästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvarin ilme muuttui, kun sai talviset kamat pois ja kukkia sisälle. Auringollakin on oma osuutensa tuosta kevättunnelmasta! Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista
 14. Kauniit ja raikkaat keväiset,talviset ja kesäiset kuvat.Hyvää pääsiäistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piritta, mukavaa viikon alkua sinullekin!

   Poista
 15. Kylläpä näyttää ihanalle! Minulla on kasvarissa vain tetet. Orvokkeja tekee mieli, ehkä ensi viikolla innostun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit tulla tupsahttivat sanan mukaisesti suoraan eteeni, joten vastustaminen kävi mahdottomaksi. Mutta onhan ne ihania! Vähän pakkasesta säikähtivät, mutta auringon lämpö virkisti ne nopeasti!

   Poista
 16. Kaunista <3 Itsellänikin on ollut vähän pääsiäismieli ja koristelut taka-alalla. Joitakin koristeluja tein, mutta aika matalalla profiililla. Mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin eivät koristeet tuoneet sitä tavallista pääsiäistunnelmaa, mutta kukkaset piristävät ja tuovat mmeielln jo alkaneen kevään. Hyvää alkavaa viikkoa <3

   Poista
 17. Kylläpä on kaunista! Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu, samoin sinulle mukavaa viikon alkua!

   Poista
 18. Hyvää pääsisen jatkoa sinulle!
  Onneksi nyt on jo kauniita kukkia saatavilla piristykseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaset piristävät ja niiden kanssa puuhailu tuo ajatukset kevääseen. Mukavaa viikon alkua sinullekin!

   Poista
 19. kauniiksi laitoitkin puutarhahuoneen ja saat nauttia siitä viel pitkään pääsiäisen jälkeenkin:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niinpä, tämä pääsiäisen ja kevään aika on yksi ihanimpia tuolla aurinkoisessa kasvarissa! Ihanaa on sekin, kun toukokuulla alkavat tomaatit vallata huonetta:)

   Poista
 20. Good night, how are you? I'm Brazilian and I'm looking for new followers for my blog. I can follow you too. https://viagenspelobrasilerio.blogspot.com/?m=1

  If you follow me, send the link to my blog and I'll follow you back.

  VastaaPoista
 21. Kaunis ja seesteinen pääsiäinen.

  VastaaPoista
 22. Kyllä sinulla kauniisti koristeltu puutarhahuone. Me ollaan oltu nyt kahdestaan koko tämän ajan. Ei olla tavattu lapsia ja lapsenlapsia niitä on tosi ikävä. Mutta hyvää loppuviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä meitä taitaa koetella vielä pitkään, mutta koitetaan kestää.

   Poista