lauantai 26. marraskuuta 2016

Kuusi kuvaa kesästä



Sain tämän mukavan "kuusi kuvaa kesästä -haasteen"  Kesäkukalta blogista Kosmosta ja Leijonankitaa, kiitos siitä! Kesäjuttuja on kiva muistella, varsinkin nyt kun on niin mahdottoman pimeää. Onneksi kohta on joulu -tai minulla se taitaa olla jo menossa, sillä se katkaisee niin hyvin tämän pimeyden, että sitä voi juhlia ja viettää koko adventin ajan. 

Mutta kesäkuviin ja -tunnelmiin siis:
Omenapuut ilahduttivat meitä alkukesän hurmaavalla kukinnallaan, aikaa ei voi ohittaa kulkematta kameran kanssa.
Alkukesästä valtaavat lemmikit pihan ja kaikki näyttää suloisen siniseltä.

 Juhannus ja niittykukkaset -ne kuuluvat jokaiseen kesään! Ei sellaista retkeä, ettei sieltä palaa mukanaan jonkunlainen kimppu!
Kesäkukat ilahduttavat omalla  kukinnallaan ja erityisesti verannan ikkunalla ne kukoistavat! Sekin on aina iloinen asia, kun saat jonkun talvehtimaan ja puhkeamaan uudelleen kukkaan!


.
 Heinä-elokuun vaihde meni käytännössä pää puskissa, metsävadelmia poimittiin n.60 litraa, tässä yhden päivän saalis.
 Mökkirannan auringonlaskut ovat aina erilaisia, eikä niiden katseluun koskaan kyllästy!
 
Tämä haaste lienee kierrellyt jo kauan ja en tiedä, kuka siihen on saanut vastailla - Oletko sinä, Kurjenkello Pienen pihan suuria unelmia -blogista tai Eija Päärynäpuun varjosta? Jos haluat, ole hyvä, tässäpä tämä! 


9 kommenttia:

 1. Oi, ihana blogi sinulla - rakastat samoja asioita kuin minäkin .. :) Ja blogisi on uusi - tervetuloa suureen bloggaajajoukkoon!! Tulen lukijaksesi heti kun pääsen toiselle koneelle. Mukavaa viikonloppua sinulle 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Tuulikki, kivaa viikonloppua itsellesikin!

   Poista
 2. Ihania kuvia kesästä!! Sitä kohti mennään. Nyt tännekin tuli lunta, joten hieman valoisampaa on. Saitpa mahdottoman määrän vadelmia. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liisa! Meitä on onnistanut jo monena vuonna, kun metsähakkauiden tilalle on kasvanut kunnon villivadelmapöheikkö, ja siellä sitten hellepäivät kuluvatkin!

   Poista
 3. Ooh ooh ja ooh. Onpas runsas kukinta omenapuullasi, tuliko paljon omppujakin :) Vadelmasatokin on huikea. Ihanat kesäkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sametti Hortensia! Kyllä -omenoiden kanssa oli jo selvä ylituotanto! Olisi kiva, kun tulisi joka vuosi ja vähän maltillisemmin. Mutta on ne vaan kauniita nuo omenankukkaset.

   Poista
 4. Olipa kesässäsi kaikkea kaunista: upea kukinta omenapuussa, kissankelloja, vattuja ja kaikkea kivaa!

  Tulin vastavierailulle ja jään lukijaksi! Tutkailin jo aikaisempiakin postauksiasi...mukavaa luettavaa!

  Ihanaa adventin aikaa ja Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saila, tervetuloa! Aloittelen ja opettelen tätä blogielämää ja täällä on kiva olla! Hyvää joulunalusaikaa sinullekin!

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista