torstai 13. lokakuuta 2016

Valoa pimeyteen

Kun aurinkokin näyttää jo hävinneen ja kylmä hiipii luihin, on aika toden teolla viritellä tulet takkaan ja laittaa villasukat jalkaan.

Uloskin on kiva sytytellä kynttilöitä ja uhmakkaasti takapihalla ovat led-valot olleet jo elokuusta asti köynöshortensian kiemuroissa; ensin luomassa tunnelmaa elokuun lämpimiin iltoihin ja nyt torjumassa totaalista kaamosmasennusta. Kyllä meillä suomalaisilla saa olla valoja pitkin syksyä, kun kerran olemme tänne säkkipimeään asettuneet asumaan. Jouluvalot on jouluvalot ja se on ihan oma juttunsa. Kesällä innostuimme taas tekemään betonitöitä ja kirpparilta löytyneet pitsiliinat saivat uutta elämää. Projekti jatkuu ensi keväänä, mutta nyt on käyttöä jo yhdelle.. 


Vielä viimeisiä kuvia pihalta, ennenkuin sade ja pakkanen riepottelevat kasvit talvikuntoon, ihanan hassuja siemenkotia syntyy kesän kukkijoiden lopetellessa tätä vuotta!


 
Uhmakkaasti pelakuut roikkuvat vielä amppeleissa, riskillä mennään, viime vuonna riskinotto koitui muutaman kohtaloksi, mutta kun sisällä ei oikein kukkiminen suju,  ja kellarihan se sitten kutsuu.


Mukavaa lokakuista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Hienot sukat olet tehnyt! Syksy ja kynttilät on niin mukava yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sukkien ja lapasten neulominen on kivaa puhaa, en vaan ole kovin hyvä siinä, syntyy helposti eri kokoisia pareja.. Mutta on kiva suunnitella oman näköisiä, kokeilla jotain uutta.

   Poista
 2. Todella upeat sukat ja niin kauniisti kukkivat pelargoniat.
  Paljon tunnelmaa kuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä itsekin ylpeä, koska noiden tekemiseenkin meni aika paljon aikaa. Mielenkiinnolla kokeilen, saanko talvetettua jonkun noista riippapelakuista.

   Poista