sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Harmaa kauneus

Viikonloppuna osa Suomea paistatteli auringossa ja pakkassäässä - meillä lauantai valkeni kuuran peitossa, harmaan utuisena.
 

 Reipas kävelylenkki oli hyvä keino aloittaa päivä, varsinkin kun huurre katosi jo iltapäivän aikana ja sää lauhtui plussan puolelle.Pakkasta muutama aste, tuulta ei juuri lainkaan, oi jos olisi lunta ja pääsisin hiihtämään! Mutta ei paha tämä kävelyretkikään läpi pelto- ja metsämaisemien.
 


Tammikuultahan tämä nyt ei näytä, ei mitenkään, ennemminkin ensilumen ajalta, marraskuulta.
 

Kun katselet maisemaa, on ensimmäinen tunne ankeus. Mutta lähempi tarkastelu paljastaa luonnon ihmeellisyyden, kuura tekee karuimmankin kasvin ja oksan kauniiksi.


 

Välillä on hyvä olla harmaita päiviä, ja löytää niistäkin luonnon kauneus.  Ehkä osaan myös iloita väreistä entistä enemmän, kun ne taas palaavat maisemaan! Väriä viikkoonne!
 

25 kommenttia:

 1. Kauniita kuurakuvia, kyllä harmaakin päivä voi olla kaunis :D
  Kiitos, samoin sinulle mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuulikki! Harmaa on aika rauhoittavakin väri..

   Poista
 2. Täällä oli perjantaina maanpinnalla sumua ja kuitenkin aurinko paistoi. Niityllä oli kauniin salaperäistä. Näin tämän autosta, enkä voinut sitä kuvata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantai oli todella jännittävän oloinen päivä, minulla kävi samoin, ei ollut kameraa mukana.

   Poista
 3. Kauniita kuurakuvia. Kyllä niistä tulee ihan riittävän tammikuinen olo. Varsinkin, kun vertaa meidän plusasteiseen litsis-lätsis -harmauteen ja jäisiin liikkuma-alustoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähältä piti, ettei meidänkin lenkkime jäänyt tekemättä liukkauden vuoksi. mutta eipä ollutkaan liukasta, kuura oli jähmettänyt maankin.

   Poista
 4. Oi että miten ihania kuurakuvia Ei meilläkään paistanut aurinko ei eilen eikä tänään hyvin harmaalta näytti sää Hyvää sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja talvikuvia! Meillä on vain harmaata ja sateista, joskin vielä maa on valkeana.
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa ja sateinen on jo meilläkin tämä päivä, kamera tallentaa onneksi hetket!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Niinpä, kaikki eivät vaan näe sitäkään, eivät huomaa tai asustelevat niin lämpimässä, ettei koskaan synny tuollaisia luonnon taideteoksia.

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Luonnon kauneutta, vaikka nyt saisi jo talvi riittää, minulle siis...minä olen myös ihan neilikkafani, viitaten edelliseen postaukseesi! Mukavaa viikkoa sinulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on erilaisia ihmisiä, kesäihmisiä, talvi-ihmisiä, tai sellaisia, kuin minä, joka tykkää kaikista vuodenajoista! Minusta talvi on ihan kiva, ja kevät tuntuu ihan huiman ihanalta talvikuukausien jälkeen. Mukavaa viikkoa sinullekin, SamettiH:)

   Poista
 9. Nature creates the most beautiful images !!
  Greetings

  VastaaPoista
 10. Todella kauniita kuuran kuorruttamia oksia kuvissasi.

  VastaaPoista
 11. On se taiteilija tuo talvihalla, kuuraparta..

  VastaaPoista