lauantai 5. marraskuuta 2016

Joulun hipaisuja

Kyllä talvi yllättää puutarhurin siinä missä autoilijankin; maksaruohot, syysleimut, talviomenatkin jatkavat elämäänsä yhtään miettimättä sitä, että seuraavana päivänä voi maa olla jäässä ja valkoinen. Samoin tämä puutarhapuurtaja jättää viime tippaan vesipöntön ja lämpökompostorin tyhjennyksen, perennojen leikkuut ja viimeiset haravoinnit. No siinähän sitten työpäivien jälkeen, iltapimeällä otsalampun valossa keräilee omenoita ja askartelee kanerva-asetelmia.. 

Mutta kun maahan leijailee talvinen tunnelma, on samantien joulun tuntua ilmassa ja syksytyöt vaihtuvat valojen virittelemiseen ja havukranssien suunnitteluun.Myös sisällä alkavat fiilistelyt, joulutavaroiden hypistelyt ja sisustus vaihtaa pikkuhiljaa väriä. Ja vaikka yritän edetä hissukseen, kun joulukuu alkaa, on meillä jo joulu ovella (tai ovessa, koska havukranssi siellä ainakin on! :)

8 kommenttia:

 1. Hienot ja tunnelmalliset valot olet laittanut syysistutuksiisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Minusta valot korostavat kauniisti asetelman värejä, ja sitten niistä voi nauttia pimeälläkin.

   Poista
 2. Kauniita asetelmia. Kutsutaan noita valoja millä nimellä tahansa, tuovat ne piristävää valoa tähän pimeyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo ihan samaa mieltä, meillä on täällä niin pimeää, ettei tähän aikaan valoja voi olla liikaa. Ja mie oon ihan mahdoton jouluihminen, joten en jaksa välittää muiden ahdistuksesta valoja kohtaan, jos kerran itse saan hyvän mielen.

   Poista
 3. Blogissani on sinulle haaste. Käy nappaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Between, huomasin ja olin iloisesti yllättynyt! Toki otan haasteen vastaan!

   Poista
 4. Kauniita asetelmia ja niin ihanan jouluista jo. Ihanaa piristystä pimeyteen. Liisa

  VastaaPoista